torstai 30. kesäkuuta 2016

Kesäunien aikana käännetään kylkeä

Joo, Jumaltenrannan jälkeen täällä on ollut ylimääräisen hiljaista, eikö olekin? Syitä toki voisi luetella vaikka millaisella mitalla, mutta sanotaan sentään pari ehkä tärkeintä asiaa: koulukiireet ja kirjoittelun vaikeus.

Ensimmäinen on ihan ymmärrettävä, sillä itselläni piti teetätyttää kouluprojektia, jonka halusin toki suorittaa niin hyvin kuin mahdollista. Lopputuloksena oli onneksi paras mahdollinen arvosana. Jee sille.

Toinen syy on oikeastaan naurettava. Toisaalta koulukiireet söivät kirjoittelun tekoa sen verta, että ei jaksanut raapustella mistään. Toki tarkoituksena on ollut tehdä aikaisemmasta neuvostoliittolaisesta muumista animaatiosta, mutta kirjoittelu ei ole sujunut omasta mielestäni niin kuin sen olisi pitänyt. Kirjoitan sen joskus tulevaisuudessa, sen minä lupaan.

Mutta nythän on kesä ja minulla olisi aikaa kirjoitella vaikka ja vallan mitä. Mitä minä oikein tässä kuppailen?

Kesähän on conien aikaa. 9-10.7 on Animecon Jyväskylässä ja olen yhdessä kihlattuni ja oikolukijani Yamatochanin kanssa pitämässä luentoa. Ja mistä tämä luento on? Boken Nikkistäpä tietysti.

Tämä luento tulee olemaan enemmän tietynlainen yhteenveto mistä tässä blogissa olen räyhännyt kyseisestä muumisarjasta. Emme tule avaamaan blogin koko sisältöä, mutta siellä paneudutaan enemmän hahmojen poikkeavuuteen ensimmäiseen tuotantokauteen nähden. Empä spoilaile esityksestä sen enempää, mutta luentoa kalvosulkeisten kera tulee olemaan.

Luento järkätään Alvar salissa kello 11:00 alkaen. Tervetuloa Animeconiin, mikäli jolla kulla teillä lukioista on lippu!


Ei kommentteja :

Lähetä kommentti